Vrije ruimte – verantwoording

Met de interactieve productie toon ik aan dat ik me bezighoud met de competenties vernieuwen, researchen en produceren. Met het artikel dat ik voor magazine The Art Of Living heb geschreven wil ik aantonen dat mijn werk publicabel is.

Naar aanleiding van het onderzoeksverslag voor inhoud heb ik de infographic gemaakt. De data uit het grootschalige onderzoek Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (2016) heb ik gevisualiseerd om aan te tonen dat Nederland over het algemeen een gelukkig land is, vergeleken met Midden-, Zuid- en Oost-Europa. De teksten die verschijnen heb ik geschreven aan de hand van de bronnen die ik ook voor inhoud had geraadpleegd.

De interactieve elementen heb ik voor het eerst uitgeprobeerd nu. Tijdens experimentele vormen kregen we tools aangereikt en werden er voorbeelden laten zien van interactieve infographics. Toen ik na ging denken over wat voor productie ik zou kunnen maken over het onderwerp dat ik tijdens inhoud had onderzocht, leek het me alleen maar logisch om een interactieve infographic te maken.

ARTIKEL VOOR THE ART OF LIVING

Met het artikel over Rotterdam toon ik aan dat ik de competenties researchen, publieksgerichtheid en produceren beheers. Het hele artikel is gebouwd op research. Ik had tijdens het schrijven een duidelijke doelgroep voor ogen: mensen die niet van Rotterdam houden. Het artikel heb ik geschreven voor het magazine The Art Of Living, waar ik sinds het einde van mijn eerste stage op oproepbasis voor schrijf. Ik schrijf vaker intro’s, tot nu toe al over Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Gelderland, de Nederlandse kust, de Belgische kust en Antwerpen. Met dit artikel wil ik aantonen dat mijn werk van goede kwaliteit is en tevens publicabel.

Posts created 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven