Zelfreflectie publieksgerichtheid

Heeft contact met het publiek om oog te krijgen voor nieuwspercepties en mediagebruik van verschillende doelgroepen en de potentiele publieksbijdrage aan producties. Weet eigen producties onder de aandacht te brengen. Geeft waar nodig op correcte wijze zijn werkwijze in zijn producties weer.


Voor mijn gevoel beheers ik de competentie publieksgerichtheid op het niveau van een derdejaarsstudent. Soms vind ik het lastig om mijn eigen stijlvoorkeuren te herkennen en aan te passen naar een geschikte stijl voor mijn doelgroep. Ik schrijf duidelijk en geordend, zodat mijn producties voor veel doelgroepen te begrijpen zijn.

Met mijn herkansing voor fotografie wil ik aantonen dat ik de competentie beheers. Ik heb nagedacht over wat mensen zouden willen zien in een fotoreportage en vanuit die voorbereiding foto’s gemaakt van de vliegtuigen in de lucht, de drukte en foto’s van wat er te doen en te zien was.

Ook tijdens het schrijven voor mijn werkgever The Art Of Living houd ik rekening met het publiek. The Art Of Living is een luxe interieur- en lifestylemagazine voor het hogere segment. De zakelijke schrijfstijl die ik al heb, past hier heel goed bij.

Posts created 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven